Boxmadrasser

Der er 32 varer.

Viser 1-12 af 32 element(er)

Aktive filtre

Lova boksmadras, 90x210cm, anthracite
  • Tilbud

Lova boksmadras - 90x210 cm.

10.338 kr. 4.499 kr.
Super god boksmadras med ekstra længdeDansk produceret Topmadras med kerne af 60 mm. latexSkridsikkert lag mellem madras og topmadras100 dages...
Lova boksmadras med 5 zonet pocket fjedre, 140x200 cm., anthracite
  • Tilbud

Lova boksmadras - 140x200 cm.

15.498 kr. 6.998 kr.
Super god trekvartsengDansk produceret Topmadras med kerne af 60 mm. latexSkridsikkert lag mellem madras og topmadras100 dages ombytningsret
Lova boksmadras, 90x200cm, sort
  • Tilbud

Lova boksmadras - 90x200 cm.

10.338 kr. 4.499 kr.
Super god boksmadrasDansk produceret Topmadras med kerne af 60 mm. latexSkridsikkert lag mellem madras og topmadras100 dages ombytningsret
Lova boksmadras med 5 zonet pocket fjedre, 180x200 cm., anthracite
  • Tilbud

Lova boksmadras - 180x200 cm.

20.676 kr. 8.998 kr.
Super god boksmadrasDansk produceret Topmadras med kerne af 60 mm. latexSkridsikkert lag mellem madras og topmadras100 dages ombytningsret

Når der snakkes om forskellige typer senge, er det ofte svært at komme uden om boxmadrassen. En boxmadras er ganske enkelt en madras som er bygget ind i en ramme, typisk af træ, deraf navnet boxmadras. Med en boxmadras får du en utrolig enkel og simpel seng, hvor du med garanti vil opleve, at du får en helt masse valuta for pengene.

Simpel og økonomisk løsningSom skrevet, så får du med en boxmadras en meget simpel seng, som med sikkerhed giver dig utroligt meget for pengene. En boxmadras er meget let at håndtere, da der ikke kræves nogen form for sengeramme, som der gøres ved andre typer senge. Det eneste som en boxmadras i virkeligheden behøver er et par solide ben eller meder. Derudover er en boxmadras også yderst simpel af udseende. Dette betyder altså, at den rent visuelt ikke fylder nært så meget, som man ser andre sengetyper af og til gør det. Er du derfor til det simple interiør, kan det varmt anbefales, at du kigger efter en boxmadras.

Forskellige typer boxmadrasserDer findes overordnet to forskellige typer boxmadrasser. Boxmadras med pocketfjedrer og boxmadras med latex.

Med en boxmadras med pocketfjedrer, er der tale om en madras, hvor madrassens kerne er bygget op omkring disse fjedre, som er grupperet i hver sin lomme. Antallet af fjedrer i hver lomme kan variere meget, og dette afhænger som oftest af prisen på sengen. Som tommelfingerregel siger man, at jo flere jo bedre, da madrassen så vil være bedre til at tilpasse til den enkelte person. Man skal dog være opmærksom på, at jo flere fjedre boxmadrassen består af, jo hårdere er den. 

Den anden type boxmadras er med latex. Men en sådan boxmadras vil du få en madras, hvor madrassens kerne består af latex. Her er altså tale om et stort stykke natur-gummi, som er støbt i et enkelt stykke. Med en boxmadras med latexkerne, vil du få en meget allergivenlig seng, da denne kerne sørger for, at diverse former for bakterier ikke kan vokse ind i materialet. Tilmed får du en meget komfortabel seng, og hvor kernen indeholder små lufthuller, så varmen ledes bedst muligt væk.

Hvad skal du vide, inden du køber en boxmadras?For at du får det maksimale ud af din boxmadras, er der visse faktorer, som du bør være ekstra opmærksom på inden et eventuelt køb.

Det allerførste, som du skal gøre op med dig selv er, hvor stor sengen skal være. Man ser typisk at boxmadrasser fås i størrelserne fra 90x200 til 180x200. Dernæst skal du overveje, hvor fast boxmadrassen bør være i forhold til din kropsvægt, samt hvilke fjedrer, som passer bedst til lige nøjagtig din krop. Her kan det være en god ide, hvis du prøver sengen inden du køber den, da det vil være meget ærgerligt, hvis du køber en seng, som ikke yder dig den bedste komfort som muligt. Dog skal det påpeges, at det selvfølgelig er svært, at give én komplet guide til, hvordan du køber den bedste boxmadras, da det er et valg, som afhænger af dine egne præferencer.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password