Handelsbetingelser

Generelle oplysninger Fysisk Adresse: Godesenge.dk Hørmestedvej 342 9870 Sindal kundeservice@godesenge.dk

Juridisk navn: Erling Christensen Sindal ApS Mejsevej 3 9870 Sindal TLF: 98936155 CVR: 17781197

Betaling


Godesenge.dk modtager online betalinger med Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK)

Godesenge.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Godesenge.dk's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt / levering

Når du handler hos os vil der være forskellig leveringstid alt efter hvilke varer du bestiller. Vi opdeler sortimentet i to grupper; større og mindre varer. Ved større varer, hvor der er tale om senge, madrasser, topmadrasser og sengegavle, vil der være ca. 3-5 ugers leveringstid. Modsat vil der, ved bestilling af mindre varer, være få dages leveringstid. Mindre varer omfatter ting som lagner, dyner, puder og rullemadrasser. Hvis du aflægger en ordre som både drejer sig om større og mindre varer, f.eks. en seng med lagner, vil du ofte modtage lagnerne først, da disse er en lagervare. 

Vi benytter ligeledes to forskellige fragtmetoder alt efter hvilke varer du bestiller. Ved bestilling af større varer vil du få dem leveret direkte fra producenten med dennes egen vognmand, og ved bestilling af mindre varer vil du få dem leveret af GLS, til din nærmeste pakkeshop. 

Fragtmetode v. bestilling af mindre varer: GLS til din nærmeste pakkeshop.
Fragtmetode v. bestilling af større varer: Direkte fra producenten og hjem til dig. 

Fragten er gratis, med mindre du har købt ekstra ydelser hvor udgiften er vist.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig. Alternativ vil fragtmanden kontakte dig for leverings dato. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@godesenge.dk, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at have givet Gode Senge besked først.

Fortrydelse af en del af købet: 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Senge og madrasser. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1.500 kr.

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger undtagen ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Erling Christensen Møbler Att: Godesenge.dk Hørmestedvej 342 9870 Sindal

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Erling Christensen Møbler Att: Godesenge.dk Hørmestedvej 342 9870 Sindal

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Hvis vi har brug for flere oplysninger, vil vi informere dig om hvilke og hvorfor, hvorefter du aktivt skal acceptere at vi må indsamler disse oplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Erling Christensen Sindal ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på godesenge.dk er Erling Christensen Sindal ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@godesenge.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: kundeservice@godesenge.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: ERLING CHRISTENSEN MØBLER A/ Hørmestedvej 342 9870 Sindal E-mail: info@ecmh.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.19-08-2019

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password