God søvn i en god seng, til en god pris!

Det var disse tre termer som var byggestenene for Gode Senge, da det hele startede i efteråret 2019. Tre ord som stadig er de vigtigste elementer i vores forretning. Vi har et mål om at sikre danskerne den bedste søvn i en kvalitets-seng, til den absolut skarpeste pris, Modsat de fleste andre sengeshops, har du mulighed for at komme forbi og afprøve de fleste af sengene, da vi har et samarbejde med et af Danmarks største bolighuse. Her har vi et stort showroom hvor du har mulighed for at se og prøve næsten alle sengene i vores sortiment, inden du køber den.

Selvom vi har omkostninger til showroom kan vi tilbyde dig den bedste pris, da vi blandt andet holder leverings servicen hos producenten, det betyder at din nye seng ikke skal forbi vores lager inden den bliver leveret hos dig, hvilket ovenikøbet forkorter leveringstiden. 

Hvem er Gode Senge?

Holdet bag Gode Senge er en samling brogede køer, en blanding af webshop-nørder og ægte sengeeksperter, hvor den mindst erfarne har 7 års erfaring med senge, og den mest erfarne har mere end 30 års erfaring, når det kommer til at vejlede dig i valget af din nye, gode, seng.

Det er denne kombination af erfarne webshop-folk og garvede sengeeksperter, som gør Gode Senge unik. Vi ved hvilke tvivlsspørgsmål der ofte stilles når du står overfor at skulle købe ny seng. Dette afspejler sig i udførlige beskrivelser af den enkelte seng, for at sikre dig et solidt indblik i hvad er det for en seng, du måske overvejer at købe. Skulle der alligevel være spørgsmål som du ikke har fået besvaret, sidder vi kun ét opkald eller én besked væk. 

100 dages prøvetid og gratis levering

Selvom vi tilbyder dig at prøve din nye seng i vores showroom inden du køber den, så ved vi at det måske ikke ligger dig lige for. Derfor har du, uanset hvad, 100 dages prøvetid af fastheden på din nye seng, når du handler hos Gode Senge. Det betyder med andre ord, at du kan bestille din nye seng i vores webshop, sove i den og ombytte den valgte hårdhed til en blødere eller fastere hårdhed indenfor 100 dage - helt gratis! 

Du har også mulighed for at returnere hele sengen indenfor 14 dage efter levering. Gå til vores returnerings side her.

Foruden gratis ombytning tilbyder vi altid gratis levering når du handler hos os, og det uanset om du køber en ny seng eller et nyt lagen, og hvis du ønsker at vi skal montere din nye seng for dig, klarer vi også det. Her kan du læse mere om vores gratis levering.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password