• Tilbud

Dunlopillo Premium firm pude

799 kr.
639 kr. Spar 160 kr.
Inkl. moms

Meget åndbar pude
Naturprodukt
Falder ikke sammen i løbet af natten
Vaskbar
fast hårdhed

Antal

 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Dunlopillo Premium firm pude

Dunlopillo Premium firm puden er den højeste og hårdeste pude i Dunlopillos sortiment. Den er til dig der gerne vil ligge meget højt med hovedet når du ligger på ryggen. Den passer godt til dig hvis din seng er meget fast, eller du har brede skuldre. Puden vil ikke falde sammen i løbet af natten, men holde samme form, så du er sikker på den samme støtte.
Den høje mængde af naturlatex sikrer en god åndbarhed og lang holdbarhed. Derudover sikrer åndbarheden i puden også at der ikke kan bo husstøvmider i puden.
Premium firm puden er god til dig der der gerne vil ligge højt med hovedet.
Puden måler 40x60x15 cm.

Hvad er latex?

Latex er en flydende masse man tapper fra gummitræerne. Denne masse forarbejdes og "bages". Der er nødt til at være en vis mængde syntetisk materiale til at binde latexen sammen, ellers ville den bare være helt flydende. Der er dog kæmpe forskel på hvor stor en del der er natur, og hvor stor en del der er syntetisk. Dunlopillos puder har den højeste mængde naturlatex på markedet.

Vedligehold

Alle Dunlopillos puder har vaskbart betræk. Men du kan også vaske selve indmaden. Det er dog vigtigt at puden ikke vaskes i en tom maskine, da de voldsomme bevægelser i tromlen kan få latexen til at revne. Vask derfor altid puden i en fuld maskine. Den kan vaskes på 60 grader.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password