• Tilbud
Leaba elevationsseng med Smart pocket fjeder,  90x200cm., blå

Leaba elevationsseng - 90x200 cm. *Du skal vælge

Elevationsseng i høj kvalitet
Smartpocket med unik aflastning
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 60 mm. latex
Skridsikkert lag mellem madras og topmadras
100 dages ombytningsret

Dit valg
Grundpris (med moms)
18.587 kr.
Rabat
-9.088 kr.

Total Pris (med moms)
9.499 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Leaba elevationsseng

Leaba elevationssengen er til dig der ønsker en elevationsseng, hvor der er gjort mange tanker omkring komfort og støtte..
Sengen består af en polstret ramme, med en elevationsbund i. Selve elevationsbunden består af 42 buede lameller, som er designet til at give efter for at gøre dem mere fleksible. Der er elevation i både hoved- og fodende. Man kan justere fastheden på de midterste lameller, så man kan finjustere støtten omkring hofte og lænd. Derudover er der trådløs fjernbetjening og medfølgende ende- og sidestoppere, som sikrer at madrassen bliver hvor den skal. Topmadrassen har en kerne af 60 mm. latex.
Madrassen i Leaba elevationssengen er unik, da den ikke er zoneopbygget. Den er derimod produceret sådan, at hver anden fjeder er den unikke Smart pocket fjeder. Denne fjeder har en mindre fjeder indbygget i den store fjeder. Denne mindre fjeder går ind og aflaster når der er behov for det. Madrassen fås i medium eller fast, og har antiskrid i spejlet, som sikrer at topmadrassen ligger bedre fast. Selve fjedrene er polstret med COOLTEX skum, som er en meget fleksibel og åndbar skum, som sikrer en god ventilation og støtte. 
Sengen leveres med 1 sæt valgte ben.
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproduceret med materialer fra Danmark og Sverige.

Elevationsbund

Elevationsbunden i Leaba elevationssengen består af en 20 cm. høj polstret træramme, med en elevationsbund i. Bunden består af 42 buede lameller som er ekstra fleksible. lamellerne er justerbare ved hofte og lænd. Dette betyder at man kan justere fastheden i bunden hvis man eksempelvis synes at der mangler fasthed under lænden, eller at man føler hoften får for meget tryk. Bunden kan hæve i både hoved og fodende. Fodenden knækker under knæet, så benene ikke bliver løftet lige op. Dette er ekstremt godt til aflastning af lænd og ryg, samtidig med at det øger blodomløbet i benene, så længe knæene ikke overstiger hjertehøjde. Der er også indbygget nakkeløft. Dette gælder i stort set alle elevationssenge i dag, men det specielle ved denne er, at den har dobbelt nakkeløft, som understøtter nakken endnu bedre. 
der sidder en dansk Linakmotor under sengen der styrer det hele, og der medfølger naturligvis trådløs fjernbetjening. man kan også downloade en APP til sin telefon eller tablet og styre sengen med denne. Der medfølger også polstrede ende- og sidestoppere, samt en lomme med plads til en bog eller ipad.

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Leaba elevationssengen har en madras, hvor der i hver anden fjeder er indbygget en mindre fjeder, som bliver aktiv ved tryk. Dette gør at der ikke er behov for zoneopbygning i denne madras, da den ekstra fjeder tilpasser sig kroppen. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med COOLTEX skum, som sikrer en høj fleksibilitet og åndbarhed, samtidig med at det er meget holdbart. Madrassen har indbygget skridlag i betrækket som gør at topmadrassen ikke vil skride rundt på sengen, men blive holdt fast.
Madrassen er vendbar.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 60 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med betræk i med bambusfibre. Bambus er, fra naturens side, fantastisk til at aflede fugt. Fibrene er hule, hvilket gør betrækket ekstra åndbart.
Topmadrassen er det man kalder et komfortlag. Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen og får den til at holde længere. 

Produktinformation

Størrelse
90x200 cm.
Bundsystem
20 cm. høj elevationsbund m. 42 lameller
Hævefunktion
Hovedende med dobbelt nakkevip og fodende
Motor
Linak motor med App styring
Fjernbetjening
Trådløs
Madrasstoppere
1 endestopper og 2 sidestoppere
Fjedertype
Smart Pocket
Madraspolstring
COOLTEX-skum
Topmadraskerne
60 mm. latex
Antiskrid
Indbygget i madras
Farve
Antracit, lys grå, petroleumsblå
Liggehøjde excl. ben
48 cm.
Benhøjde
19 cm.
Garanti
25 års garanti mod ramme og fjedrebrud
Motorgaranti
5 års garanti
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password