• Tilbud
Lectulo elevationsseng med 5 zonet multipocket fjeder, 180x200 cm., grå

Lectulo elevationsseng - 180x200 cm. *Du skal vælge

Elevationsseng i høj kvalitet
Dobbelt så mange fjedre som stadard
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 60 mm. latex
Skridsikkert lag mellem madras og topmadras
100 dages ombytningsret

Dit valg
Grundpris (med moms)
34.974 kr.
Rabat
-17.976 kr.

Total Pris (med moms)
16.998 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Lectulo elevationsseng

Lectulo elevationssengen er til dig der ønsker en rigtig god elevationsseng med en fast komfort.
Sengen består af en polstret ramme, med en elevationsbund i. Selve elevationsbunden består af 42 buede lameller, som er designet til at give efter for at gøre dem mere fleksible. Der er elevation i både hoved- og fodende. Man kan justere fastheden på de midterste lameller, så man kan finjustere støtten omkring hofte og lænd. Derudover er der trådløs fjernbetjening og medfølgende ende- og sidestoppere, som sikrer at madrassen bliver hvor den skal. Topmadrassen kan fås enten med H-split eller som 2 enkelt toppe og har en kerne af 60 mm. latex.
Madrassen har dobbelt så mange fjedre pr. m2 i forhold til en standard madras. Dette betyder, at der er flere fjedre til at tage imod vægten. Man ligger altså mere ovenpå sengen end man ville gøre i en standard seng. 
For at få den optimale støtte i denne seng, anbefaler vi at man vejer 90+ kg., ellers vil man ikke få fuld udnyttelse af de 5 støttezoner madrassen har, da man ikke har vægt nok til at komme rigtigt ned i sengen med skulder og hofte. Madrassen fås i medium eller fast, og har antiskrid i spejlet, som sikrer at topmadrassen ligger bedre fast. Selve fjedrene er polstret med COOLTEX skum, som er en meget fleksibel og åndbar skum, som sikrer en god ventilation og støtte. 
Sengen leveres med 2 sæt valgte ben.
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproduceret med materialer fra Danmark og Sverige.

Elevationsbund

Elevationsbunden i Lectulo elevationssengen består af en 20 cm. høj polstret træramme, med en elevationsbund i. Bunden består af 42 buede lameller som er ekstra fleksible. lamellerne er justerbare ved hofte og lænd. Dette betyder at man kan justere fastheden i bunden, hvis man eksempelvis synes at der mangler fasthed under lænden, eller at man føler hoften får for meget tryk. Bunden kan hæve i både hoved og fodende. Fodenden knækker under knæet, så benene ikke bliver løftet lige op. Dette er ekstremt godt til aflastning af lænd og ryg, samtidig med at det øger blodomløbet i benene, så længe knæene ikke overstiger hjertehøjde. Der er også indbygget nakkeløft. Dette gælder i stort set alle elevationssenge i dag, men det specielle ved denne er, at den har dobbelt nakkeløft, som understøtter nakken endnu bedre. 
der sidder en dansk Linak motor under sengen der styrer det hele, og der medfølger naturligvis trådløs fjernbetjening. man kan også downloade en APP til sin telefon eller tablet og styre sengen med denne. Der medfølger også polstrede ende- og sidestoppere, samt en lomme med plads til en bog eller ipad.

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Lectulo elevationssengen har en madras med 5 zonet multipocketfjedre. Den er blød ved skulderen, og fast ved lænd og hofte, da det typisk er her der er mest vægt. Målet med dette er at holde rygraden så lige som muligt når man ligger på siden. på denne måde slapper kroppen helt af, og du får den rigtige aflastning hele natten. For at få den optimale støtte i denne seng, anbefaler vi at man vejer 90+ kg., ellers vil man ikke få fuld udnyttelse af de 5 støttezoner madrassen har, da man ikke har vægt nok til at komme rigtigt ned i sengen med skulder og hofte. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med COOLTEX skum, som sikrer en høj fleksibilitet og åndbarhed, samtidig med at det er meget holdbart. Madrassen har indbygget skridlag i betrækket, som gør at topmadrassen ikke vil skride rundt på sengen, men blive holdt fast.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 60 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med betræk i med bambusfibre. Bambus er, fra naturens side, fantastisk til at aflede fugt. Fibrene er hule, hvilket gør betrækket ekstra åndbart.
Topmadrassen er det man kalder et komfortlag. Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen og får den til at holde længere. 
Man kan vælge mellem 2 enkelt topmadrasser, eller med H split. H split betyder at topmadrassen er delt i bund og top, men lukket i midten. 

Produktinformation

Størrelse
180x200 cm.
Bundsystem
20 cm. høj elevationsbund m. 42 lameller
Hævefunktion
Hovedende med dobbelt nakkevip og fodende
Motor
Linak motor med App styring
Fjernbetjening
Trådløs
Madrasstoppere
2 endestoppere og 2 sidestoppere
Fjedertype
5 zonet Multi Pocket
Madraspolstring
COOLTEX-skum
Topmadraskerne
60 mm. latex
Antiskrid
Indbygget i madras
Farve
Antracit, lys grå, petroleumsblå
Liggehøjde excl. ben
48 cm.
Benhøjde
19 cm.
Garanti
25 års garanti mod ramme og fjedrebrud
Motorgaranti
5 års garanti
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password