• Tilbud
Lova Classic elevationsseng med 5 zonet multipocket fjeder, 160x200 cm., sort

Lova Classic Multi elevationsseng - 160x200 cm. *Du skal vælge

Elevationsseng i høj kvalitet
Dobbelt så mange fjedre som normalt
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 40 mm. latex
Elevation i både hoved- og fodende
Medfølgende sidestopper
100 dages ombytningsret

Dit valg
Grundpris (med moms)
21.774 kr.
Rabat
-10.776 kr.

Total Pris (med moms)
10.998 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Lova Classic Multi elevationsseng

Lova Classic Multi elevationssengen er en super god standard sengmed en fast fornemmelse. Selve elevationsbunden består af 28 buede lameller, som er justerbare ved hofte og lænd. Du kan altså finjustere fastheden og derved også støtten i sengen. Har man behov for mere støtte kan man gøre den fastere, men er den til gengæld for hård ved hoften, kan man justere den til at blive blødere. Der er både elevation i ryg og ben, samt et kraftigt nakkevip som gør at du ikke behøver så mange puder bag hovedet, hvis du eksempelvis vil sidde og læse eller se tv i sengen. Der medfølger trådløs fjernbetjening og endestopper, samt en sidestopper ti l hver side, så madrassen bliver holdt på plads.
Madrassen har dobbelt så mange fjedre pr. m2 i forhold til en standard madras. Dette betyder, at der er flere fjedre til at tage imod vægten. Man ligger altså mere ovenpå sengen end man ville gøre i en standard seng. 
For at få den optimale støtte i denne seng, anbefaler vi at man vejer 90+ kg., ellers vil man ikke få fuld udnyttelse af de 5 støttezoner madrassen har, da man ikke har vægt nok til at komme rigtigt ned i sengen med skulder og hofte. Fjedrene er polstret med skum. Den fås i medium eller fast og er naturligvis vendbar.
Der medfølger en 40 mm. latex topmadras, og der er frit valg mellem 2 enkle topmadrasser, eller en H-split topmadras, hvor den kun er delt i top og bund.
Sengen leveres med 2 sæt valgte ben.
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproduceret med materialer fra Danmark og Sverige.

Elevationsbund

Elevationsbunden i Lova Classic Multi elevationsengen består af en 13 cm. høj polstret træramme, med en elevationsbund i. Bunden består af 28 buede lameller, som er justerbare ved hofte og lænd. Dette betyder at man kan justere fastheden i bunden hvis man eksempelvis synes at der mangler fasthed under lænden, eller at man føler hoften får for meget tryk. Bunden kan hæve i både hoved og fodende. Fodenden knækker under knæet, så benene ikke bliver løftet lige op. Dette er ekstremt godt til aflastning af lænd og ryg, samtidig med at det øger blodomløbet i benene, så længe knæene ikke overstiger hjertehøjde. Der er også indbygget nakkeløft. Der sidder en dansk Linak motor under sengen der styrer det hele, og der medfølger naturligvis trådløs fjernbetjening. Der medfølger også polstrede ende- og sidestoppere..

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Lova Classic Multi elevationssengen har en madras med 5 zonet multipocketfjedre. Madrassen har dobbelt så mange fjedre pr. m2 i forhold til en standard madras. Dette betyder, at der er flere fjedre til at tage imod vægten. Man ligger altså mere ovenpå sengen end man ville gøre i en standard seng. Den er blød ved skulderen, og fast ved lænd og hofte, da det typisk er her der er mest vægt. Målet med dette er at holde rygraden så lige som muligt når man ligger på siden. på denne måde slapper kroppen helt af, og du får den rigtige aflastning hele natten. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med skum. Madrassen er vendbar, hvilket vil sige at de zoner der er i hovedenden af madrassen, er de samme som i fodenden. Du kan altså både vende den om, og dreje den 180 grader. Hvis du husker dette øges levetiden på madrassen betydeligt.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 40 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med betræk med 3-D strik i siderne. Dette lader luften cirkulere nemmere rundt i topmadrassen..
Topmadrassen er det man kalder et komfortlag. Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen, og får den til at holde længere. 
Man kan vælge mellem 2 enkelt topmadrasser, eller med H split. H split betyder at topmadrassen er delt i bund og top, men lukket i midten. 

Produktinformation

Størrelse
160x200 cm.
Bundsystem
12 cm. høj elevationsbund m. 28 lameller
Hævefunktion
Hovedende med nakkevip og fodende
Motor
Linak motor
Fjernbetjening
Trådløs
Madrasstoppere
2 endestoppere og 2 sidestoppere
Fjedertype
5 zonet Multi Pocket
Madraspolstring
Polyetherskum
Topmadraskerne
40 mm. latex
Farve
Sort
Liggehøjde excl. ben
35 cm.
Benhøjde
23 cm.
Motorgaranti
5 års garanti
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password