• Tilbud

Leaba Lux kontinentalseng - 180x210 cm. *Du skal vælge

Dobbeltseng i ekstra længde
En stor madraskerne for at undgå revne
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 60 mm. latex
Skridsikkert lag mellem madras og topmadras
100 dages ombytningsret

Dit valg
Grundpris (med moms)
30.149 kr.
Rabat
-16.151 kr.

Total Pris (med moms)
13.998 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Leaba Lux kontinentalseng

Denne Leaba Lux kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative støtte, ved hjælp af den unikke Smart pocket. Selve sengen består af 3 lag; bundlaget, madras og topmadras. Disse lag samarbejder alle sammen, for at sikre dig den helt optimale søvn. 
Der er lynlås i madrassen på Leaba Lux kontinentalsengen, så man har mulighed for at tage madraskernen ud og vende den, så den kan få lidt luft. Dette giver en længere holdbarhed og holder madrassen mere frisk. Selve madrassen kan ikke vende forkert, da det er samme type fjeder hele vejen igennem. Denne model er med 1 stor madraskerne, hvilket gør at man ikke kommer til at kunne mærke revnen i midten. Men hvad så hvis jeg skal have medium og min partner skal have fast? Det er ikke noget problem. Man kan godt få 2 forskellige fastheder, selvom det er 1 stor madras.
Selve fjedrene er polstret med COOLTEX skum, som er en meget fleksibel og åndbar skum. COOLTEX skummet sikrer en god ventilation og fleksibilitet. 
Denne model er i størrelsen 180x210 cm. som er perfekt til dig der er træt af at ligge med fødderne ud over sengekanten.
Leveres med 1 sæt valgte ben og 1 sæt støtteben.
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproduceret med materialer fra Danmark og Sverige.

Bundlag

Selve bunden består af 2 bokse. Hver boks består af en kraftig og stabil bæreskum ovenpå en 13 cm. høj bundramme. Boksene er betrukket med et super lækkert og slidstærkt stykke møbelstof. Der er 3 farver at vælge imellem. 
Bæreskummet giver en øget fasthed til sengen, så den ikke kommer til at føles for blød.

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Leaba Lux kontinentalsengen har en madras, hvor der i hver anden fjeder er indbygget en mindre fjeder, som bliver aktiv ved tryk. Dette gør at der ikke er behov for zoneopbygning i denne madras, da den ekstra fjeder tilpasser sig kroppen. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med COOLTEX skum, som sikre en høj fleksibilitet og åndbarhed, samtidig med at det er meget holdbart. Madrassen har indbygget skridlag i betrækket som gør, at topmadrassen ikke vil skride rundt på sengen, men blive holdt fast.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 60 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med betræk i bambusfibre. Bambus er, fra naturens side, fantastisk til at aflede fugt. Fibrene er hule, hvilket gør betrækket ekstra åndbart.
Topmadrassen er det man kalder et komfortlag. Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen og får den til at holde længere. 

Produktinformation

Størrelse
180x210 cm.
Bundsystem
Fast lamelbund m. skumbase
Fjedertype
Smart Pocket
Madraskerne
1 stor madraskerne
Madraspolstring
COOLTEX-skum
Topmadraskerne
60 mm. latex
Antiskrid
Indbygget i madras
Farve
Antracit, lys grå, petroleumsblå
Liggehøjde excl. ben
56 cm.
Benhøjde
eg og champagne: 13 cm., stål: 10 cm.
Garanti
25 års garanti mod ramme og fjedrebrud
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password