• Tilbud

Lectulo Lux sandwich kontinentalseng - 160x200 cm. *Du skal vælge

Madraskerne uden revne i midten
Dobbelt så mange fjedre som standard
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 60 mm. latex
Skridsikkert lag mellem madras og topmadras
100 dages ombytningsret

Dit valg
Grundpris (med moms)
27.949 kr.
Rabat
-14.951 kr.

Total Pris (med moms)
12.998 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Lectulo Lux sandwich kontinentalseng

Lectulo Lux sandwich kontinentalsengen er perfekt til dig der ønsker en fast komfort i din seng. Sengen har dobbelt så mange fjedre pr. m2 i forhold til Lova og Leaba sengen. Dette betyder at der er flere fjedre til at tage imod vægten. man ligger altså mere ovenpå sengen end man ville gøre i en standard seng.
For at få den optimale støtte i denne seng anbefaler vi at man vejer 90+ kg., ellers vil man ikke få fuld udnyttelse af de 5 støttezoner madrassen har, da man ikke har vægt nok til at komme rigtigt ned i sengen med skulder og hofte.
Den er nøjagtigt magen til Lectulo Lux kontinentalsengen, men med et andet design. I stedet for 2 bokse i bunden med hver sit betræk, er boksene dækket af et helt betræk. Dette får sengen til at virke mere helstøbt. Betrækket er sat på med velcro, så det er nemt at tage af og på.
Denne model er med 1 hel madraskerne så man helt udgår revnen. Selvom der ikke er revne i er det dog stadigvæk muligt at vælge to forskellige fastheder, da man langt fra altid skal have samme fasthed som sin partner.
Leveres med 1 sæt valgte ben og 1 sæt støtteben.
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproduceret med materialer fra Danmark og Sverige.

Bundlag

Selve bunden består af 2 bokse. Hver boks består af en kraftig og stabil bæreskum ovenpå en 13 cm. høj bundramme. Bundene er betrukket med et super lækkert og slidstærkt stykke møbelstof, som er påsat med velcro. Der er 3 farver at vælge imellem. 
Bæreskummet giver en øget fasthed til sengen, så den ikke kommer til at føles for blød.

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Lectulo Lux sandwich kontinentalsengen har en madras med 5 zonet multipocketfjedre. Her er dobbelt så mange fjedre som i en standard madras for at gøre den fastere. Den er blød ved skulderen, og fast ved lænd og hofte, da det typisk er her der er mest vægt. Målet med dette er at holde rygraden så lige som muligt når man ligger på siden. på denne måde slapper kroppen helt af, og du får den rigtige aflastning hele natten. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med COOLTEX skum, som sikrer en høj fleksibilitet og åndbarhed, samtidig med at det er meget holdbart. Madrassen har indbygget skridlag i betrækket som gør at topmadrassen ikke vil skride rundt på sengen, men blive holdt fast.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 60 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med betræk i med bambusfibre. Bambus er, fra naturens side, fantastisk til at aflede fugt. Fibrene er hule, hvilket gør betrækket ekstra åndbart.
Topmadrassen er det man kalder et komfortlag. Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen og får den til at holde længere. 

Produktinformation

Størrelse
160x200 cm.
Bundsystem
Fast lamelbund m. skumbase
Fjedertype
5 zonet Multi Pocket
Madraskerne
1 stor madraskerne
Madraspolstring
COOLTEX-skum
Topmadraskerne
60 mm. latex
Antiskrid
Indbygget i madras
Farve
Antracit, lys grå, petroleumsblå
Liggehøjde excl. ben
53 cm.
Benhøjde
eg og champagne: 13 cm., stål: 10 cm.
Garanti
25 års garanti mod ramme og fjedrebrud
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password