Madrasser

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Det er utroligt vigtigt at vælge en god seng, men vigtigst af alt er dit valg af madras. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad en god madras er. Nogle kan bedst lide, at madrassen er hård som en sten. Andre kan bedre lide, hvis madrassen er så blød, at man synker så langt ned, at den omslutter ens krop. En dårlig madras kan være altafgørende for din komfort, og om du får en god nattesøvn. Lige så vel som der findes forskellige typer af senge, findes der også forskellige typer af madrasser. Det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken madras, der er den rette for dig. Det følgende er en kategoribeskrivelse af og vejledning i de forskellige madrasser.

Børnemadrasser

Er du på udkig efter en madras til dit barn, findes der et bredt udvalg af både babymadrasser og juniormadrasser, som passer til barnesengen. De fås i forskellige farver, materialer og størrelser. Babymadrassen passer til tremmesengen og har taget form med hensyntagen til et spædbarns nattesøvn, så du trygt kan lade dit barn sove i sengen.

Topmadrasser

Rigtig mange vælger at benytte sig af en topmadras, da der er mange fordele ved det. For det første er topmadrassen med til at beskytte din seng mod slitage og brugsskader. For det andet, og vigtigst af alt, er den med til at give dig en god komfort, når du sover. Den giver dig støtte, fordi den former sig efter din krop. Der findes mange forskellige typer samt materialebrug af topmadrasser. Her er der blandt andet memoryskum, som netop former sig efter kroppen og giver dig ligevægt. Derudover arbejdes der med purskum og koldskum, som er i et lidt tyndere format end memoryskum.

Rullemadrasser

Det er en god ide at investere i en rullemadras, da den er med til at beskytte din seng mod slitage og brugsskader. Med en rullemadras er du med til at passe på din seng i mange år.

Springmadrasser

En springmadras er den klassiske udgave af en madras, og den giver en fuldstændig optimal komfort. Den er tykkere end rullemadrassen, og du bliver lige løftet et lille stykke op. Den kan bruges til alle slags senge, og er derfor en god investering.

Skummadrasser

Skummadrassen er den mest medgørlige madras i den forstand, at den er let i materialet og derfor også let at arbejde med. Skummadrassen findes også i flere materialer såsom memoryskum, koldskum og purskum.

Foldemadrasser Navnet foldemadras giver næsten madrassens funktion væk, da den naturligvis nemt og hurtigt kan foldes sammen, så den ikke ligger og fylder. Den kan pakkes væk i skabet, når den ikke skal bruges, og nemt findes frem igen, hvis der kommer overnattende gæster. Den er også god til brug ved leg og passer også godt ind i børneværelset som legeunderlag.

Boxmadrasser

En boxmadras er en nem løsning til en seng, da det er en madras opbygget af en træramme. Det eneste, du selv skal gøre, er at montere ben eller meder under, og så er den ellers klar til brug. Boxmadrasser fås også i forskellige størrelser.

Futon madrasser

Futon er det japanske ord for madras, og den er lavet 100 % af bomuld for bedre at holde på varmen. Derudover har den ingen fjedre. Japanerne laver hele madrassen af bomuld og benytter sig ikke af en topmadras, da det ikke er nødvendigt. Den er lavet til ikke at give efter, så din krop får den optimale støtte, som den har brug for.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password