• Tilbud
Lova boksmadras med 5 zonet pocket fjedre, 180x210 cm., anthracite

Lova boksmadras - 180x210 cm. *Du skal vælge

Super god boksmadras med ekstra længde
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 60 mm. latex
Skridsikkert lag mellem madras og topmadras
100 dages ombytningsret

Dit valg
Grundpris (med moms)
20.676 kr.
Rabat
-11.678 kr.

Total Pris (med moms)
8.998 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Lova boksmadras

Lova boksmadrassen er til dig de ønsker rigtig meget seng for pengene. Den er dobbeltfjedret, hvilket vil sige at der er 2 lag fjedre ovenpå hinanden. Dette giver en rigtig god dybde i sengen, samtidig med at der er masser af plads til skulder og hofte når man ligger på siden. Den har 5 zoner så man får den støtte man skal have. Der er antiskrid i spejlet som sikrer at topmadrassen bliver hvor den skal. Derudover er der også lynlås i spejlet så du kan lyne sengen op, tage madraskernen ud og vende den efter behov.
Selve fjedrene er polstret med COOLTEX skum, som er en meget fleksibel og åndbar skum, som sikrer en god ventilation og støtte. 
Topmadrassen består af 60 mm. latex omgivet af et betræk med indbyggede bambusfibre. Disse fibre har en god temperaturregulerende egenskab, samtidig med at det afleder fugt.
Denne model har en længde på 210 cm. til dig der er højere end gennemsnittet, eller er træt af at ligge ed fødderne ud over sengekanten.
Leveres med 2 sæt valgte ben. 
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproducerede.

Bundlag

Selve bundlaget består af en solid træramme på 20 cm. med tværgående lameller, som er med til at gøre bunden utrolig stærk og holdbar. Et lag fjedre er også en del af bundlaget. Denne fjeder er, som hovedmadrassen, også inddelt i 5 støttezoner, så man ved støtten går igennem begge fjedrelag.

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Lova boksmadrassen har en madras med 5 zonet pocketfjedre. Den er blød ved skulderen, og fast ved lænd og hofte, da det typisk er her der er mest vægt. Målet med dette er at holde rygraden så lige som muligt når man ligger på siden. På denne måde slapper kroppen helt af, og du får den rigtige aflastning hele natten. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med COOLTEX skum, som sikrer en høj fleksibilitet og åndbarhed, samtidig med at det er meget holdbart. Madrassen har indbygget skridlag i betrækket som gør at topmadrassen ikke vil skride rundt på sengen, men blive holdt fast.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 60 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med betræk i med bambusfibre. Bambus er, fra naturens side, fantastisk til at aflede fugt. Fibrene er hule, hvilket gør betrækket ekstra åndbart.
Topmadrassen er det man kalder et komfortlag. Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen og får den til at holde længere. 

Produktinformation

Størrelse
180x210 cm.
Bundsystem
Fast lamelbund m. pocket-fjedre
Fjedertype
5 zonet Pocket
Madraspolstring
COOLTEX-skum
Topmadraskerne
60 mm. latex
Antiskrid
Indbygget i madras
Farve
Antracit, lys grå, petroleumsblå
Liggehøjde excl. ben
38 cm.
Benhøjde
23 cm.
Garanti
25 års garanti mod ramme og fjedrebrud
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password