• Tilbud
Lova Classic boksmadras 80x200 cm.

Lova Classic boksmadras - 80x200 cm. *Du skal vælge

Dobbeltfjedret enkeltseng
Dansk produceret 
Topmadras med kerne af 40 mm. latex

Dit valg
Grundpris (med moms)
5.598 kr.
Rabat
-3.100 kr.

Total Pris (med moms)
2.498 kr.
 

Gratis fragt

 

100 dages ombytning

Lova Classic boksmadras

Lova Classic boksmadrassen er en fantastisk god standard seng. Den består af et lag bonell fjedre i bunden. En bonell fjeder er en stor fjedertype der giver sengen lidt mere blødhed og dybde. Ovenpå bonell fjederen ligger en 5 zonet pocketmadras, som sikrer god aflastning til skulder og hofte. Fjederen er polstret med polyetherskum og kraftigt møbelstof.
Topmadrassen består af en kerne på 40 mm. latex og et vaskbart betræk. Topmadrassen giver en dejlig komfortfølelse og skåner samtidig boksmadrassen.
Leveres med 1 sæt valgte ben. 
Alle sengene fra godesenge.dk er danskproducerede.

Bundlag

Selve bundlaget består af en solid træramme med tværgående lameller. Et lag fjedre er også en del af bundlaget. Denne fjeder er en bonell fjeder som er en større fjeder der er lavet til at give lidt mere dybde og komfort.

Madras

Selve madrassen er det vigtigste element i sengen, da det er her støtten er. Lova Classic boksmadrassen har en madras med 5 zonet pocketfjedre. Den er blød ved skulderen, og fast ved lænd og hofte, da det typisk er her der er mest vægt. Målet med dette er at holde rygraden så lige som muligt når man ligger på siden. På denne måde slapper kroppen helt af, og du får den rigtige aflastning hele natten. Madrassen fås i medium eller fast og er polstret med polyetherskum.

Topmadras

Topmadrassen i denne seng består af en kerne af 40 mm. latex. Latex er et meget fleksibelt materiale, samtidig med at det giver en høj komfort. Selve kernen er betrukket med vaskbart betræk Den giver en ekstra lækker fornemmelse når man ligger sig i sengen, samtidig med at den skåner madrassen og får den til at holde længere. 

Produktinformation

Størrelse
80x200 cm.
Bundsystem
Fast lamelbund m. bonell-fjedre
Fjedertype
5 zonet Pocket
Topmadraskerne
40 mm. latex
Farve
Sort
Liggehøjde excl. ben
29 cm.
Benhøjde
23 cm.
Forventet leveringstid
3-4 uger

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password